Europark Maribor / Turistična kmetija Jurič
Game Banner

Turistična kmetija Jurič

Ekološka kmetija Barbara Jurič se s pridelavo jajc, testenin in sadja, urejenega z ekološkim certifikatom, ukvarja že več kot 5 let. Njihovi pridelki slovijo po odlični kakovosti. V ekološkem kmetovanju so odkrili zadovoljstvo in zavest, da lahko pridelujejo hrano, zdravo za telo. Veseli so, da lahko tudi drugim ponudijo pridelke, pridelane na popolnoma naraven način, brez umetnih kemikalij in strupov. Na kmetiji stoji tudi 9 metrov debel kostanj, ki je razglašen za naravno znamenitost.

BARBARA JURIČ

Ponudba

Domača jajca, testenine, maline, kostanji, jabolke, telečje meso, …

Priporočamo

Domači kostanj je sredozemska rastlina. Glavna sestavina kostanja je škrob, poleg tega pa vsebuje sladkor ter približno 4 odstotke beljakovin in 2 odstotka maščobe. Bogat je z vitamini skupine B (B1, B2 in B6) ter minerali (kalcij, kalij, magnezij in fosfor). Hranilne snovi in aktivne sestavine kostanja krepijo krvni obtok in nam pomagajo v prehodnem obdobju, ko se organizem prilagaja na čedalje hladnejše vreme.

Recepti

Kostanjev pire

SESTAVINE
  • 500 g kostanja
  • 88 g velit purus
  • 88 g ligula mollis
  • 88 g velit purus
  • 88 g ligula mollis

 

PRIPRAVA

Curabitur in velit purus. Vivamus id justo ut ligula mollis fermentum nec eu felis. Donec malesuada nec libero et ornare. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Donec euismod dui eget lorem tempus, eget sollicitudin est fringilla. Donec placerat neque nibh, ac molestie est bibendum vitae. Sed a ex iaculis, varius velit eget, finibus purus. Proin quis justo vel sapien finibus dignissim eu nec justo.

 

Dober tek

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe