Vučko

Pri Vučkotu copate šivajo že vse od leta 1983 in prav vsi njihovi izdelki so narejeni z veliko mero natančnosti in srčnosti. Trudijo se, da je njihova ponudba izdelkov vedno aktualna, zato redno dodajajo nove moderne motive in vzorce. Poslušajo želje strank in jih pri izbiri novih materialov in motivov tudi upoštevajo. V svoji ponudbi imajo copate različnih krojev, eni izmed najbolj priljubljenih pa so zagotovo copati Teko.

Tokrat vam bomo predstavili Teko otroške copate – trpežne in kvalitetne copate, ki so narejeni iz mehkega tekstila v različnih barvah in vzorcih. Podplat otroških copatov Teko je troslojen, sestavljen iz tekstila, vmesnega polnila (pene) in umetnega usnja. Zgornji del je dvoslojen, sestavljen iz tekstila in mehkega filca. Izbira ravno takega  materiala dopušča veliko prepustnost zraka in hitro sušenje. Sobni otroški copati so namenjeni uporabi v zaprtih in suhih prostorih in so na voljo v aktualnih otroških tiskanih motivih.

Nedavno so dodali, kar 6 novih motivov, ki pa jih lahko najdete tudi na njihovih otroških pralnih maskah. Novi aktualni motivi so modri avtobusi, Spiderman, Tačke na patrulji, Troli, Pujsa Pepa in prikupni rožnati zajčki. Copate Vučko si lahko ogledate na spletni strani www.vucko.si ali pa obiščete njihovo prodajno mesto v Europarku.