Europark Maribor / Novice / Valentinovo je pred vrati in CCC ima odlične ideje za elegantna darila!

Valentinovo je pred vrati in CCC ima odlične ideje za elegantna darila!

Iščete darilo za ljubljeno osebo ali preprosto želite svojo garderobo dopolniti s kakšnim elegantnim modnim dodatkom, obvezno preverite ponudbo v CCC.

Čeprav je pomembno, da ljubezen cenimo vsak dan, je valentinovo nedvomno odlična priložnost, da svojo ljubljeno osebo obdarite s čudovitim darilom. Ne glede na vaše potrebe, preference in vsebino vaše denarnice boste v CCC našli popolna darila za valentinovo. Letos so naše torbice zvezde kampanje. Asortima vključuje širok izbor torbic. Od funkcionalnih za vsak dan, do elegantnih stilov za večerne izhode.

Za zaposlene ljudi, ki vodijo aktiven življenjski slog in morajo imeti najnujnejše stvari vedno pri sebi, priporočamo nakupovalno torbo. Prostorna notranjosti omogoča shranjevanje marsičesa – od prenosnika, dokumentov, do kozmetike ali steklenice vode. Svetlo roza model Jenny Fairy združuje tako funkcionalnost kot zanimiv dizajn.

Univerzalna rešitev za ženske in moške bo velika torba Beverly Hills Polo Club, ki bo kot nalašč za potovanje ali obisk fitnesa. To ni le praktičen, ampak tudi zelo eleganten modni dodatek.

Široka CCC ponudba nima le velikih torb. Med predlogi za darila je veliko manjših torbic. Dizajn čez telo Jenny Fairy bo popolna rešitev za ženske, ki iščejo udobje in stil. Velika prednost je tudi nastavljiv pas. Izpostaviti velja tudi torbico Badura, okrašeno z zlatimi elementi. Zaradi svojih klasičnih barv se bo odlično prilegal številnim slogom.