Europark Maribor / Novice / V Europarku je vrata odprla največja poslovalnica Levi‘s v Sloveniji

Najbolj znana blagovna znamka džinsa za ženske in moške na svetu Levi‘s je danes odprla vrata največje poslovalnice v Sloveniji. Na 150 kvadratnih metrih v pritličju nakupovalne destinacije Europark Maribor se za vse ljubitelje džinsa razprostira modna destinacija št. 1, ki ponuja največjo izbiro najkakovostnejših kavbojk in drugih kosov iz džinsa.

Ob 150. obletnici izdelave prvih kavbojk Levi‘s

Odprtje največje trgovine Levi’s v Sloveniji je sledilo kmalu po obeležitvi impresivne 150. obletnice izdelave prvih kavbojk, legendarnega modela 501. Vse se je začelo v 50. in 60. letih 19. stoletja v ZDA, ko je nemškemu priseljencu Leviju Straussu, ki se je ukvarjal s prodajo tekstila, krojač predlagal, naj za zapenjanje hlač na pas namesti bakrene gumbe. Ta krojač je postal Straussov partner, s katerim sta leta 1873 patentirala hlače z bakrenimi gumbi – danes znane kot leviske 501! Na začetku so jih nosili kavboji in rudarji, v 60. in 70., v času hipijevske subkulture in modnega izražanja, pa so jih nosili vsi.

Znamka Levi‘s je znana po svojih kakovostnih materialih

Modna klasika in verjetno najbolj priljubljen model kavbojk v zgodovini, Levi’s 501, že od samega začetka izstopa na trgu po zaslugi kakovosti materiala, s katero se lahko pohvali le redkokatera znamka. Zahvaljujoč tej kakovosti, legendarnemu imenu in popolnemu kroju te kavbojke ostajajo favorit na trgu vseh 150 let in kljub vse večji konkurenci novejšega časa. Ko enkrat kupite katerekoli kavbojke Levi‘s, jih boste nosili leta – v vseh kombinacijah, ob vseh priložnostih in v vseh vremenskih razmerah. Levi’s so kavbojke, ki odražajo ameriški duh, njihovi strokovnjaki pa nenehno delajo na razvoju novih tehnologij, ob upoštevanju okoljske trajnosti in naravnih materialov, kot sta organski bombaž in konoplja.

Generalni zastopnik znamke Levi’s v vseh poslovalnicah po Sloveniji je Europa 92. Usposobljeni strokovnjaki za džins vam bodo brez dvoma pomagali izbrati idealen kroj po vaši meri, pa tudi drugih kosov, kot so srajce, jakne, legendarne majice z neizogibnim logotipom Levi’s in modni dodatki. Obiščite Europark Maribor in poiščite svoje idealne leviske ter postanite del 150-letne tradicije džinsa!