Levi’s

LEVI’S® – najbolj znana blagovna znamka džinsa za ženske in moške na svetu je odprla vrata v zdaj največji poslovalnici v Sloveniji. Na celih 150 kvadratnih metrih v pritličju nakupovalne destinacije Europark se razprostira modna destinacija št. 1 za vse ljubitelje džinsa, ki ponuja največjo izbiro najkakovostnejših kavbojk in drugih kosov iz džinsa.

Odprtje največje trgovine Levi’s v Sloveniji je sledilo kmalu po obeležitvi impresivne 150. obletnice izdelave prvih kavbojk, legendarnega modela 501. Vse se je začelo v 50. in 60. letih 19. stoletja v ZDA, ko je nemškemu priseljencu Leviju Straussu, ki se je ukvarjal s prodajo tekstila, krojač predlagal, naj za zapenjanje hlač na pas namesti bakrene gumbe.

Ta krojač je postal Straussov partner, s katerim sta leta 1873 patentirala hlače z bakrenimi gumbi – danes znane kot leviske 501! Na začetku so jih nosili kavboji in rudarji, v 60. in 70., v času hipijevske subkulture in modnega izražanja, pa so jih nosili vsi.

Modna klasika in verjetno najbolj priljubljen model kavbojk v zgodovini, Levi’s 501, že od samega začetka izstopa na trgu po zaslugi kakovosti materiala, s katero se lahko pohvali le redko katera znamka. Zahvaljujoč tej kakovosti, legendarnemu imenu in popolnemu kroju te kavbojke ostajajo favorit na trgu vseh 150 let in kljub vse večji konkurenci novejšega časa.

Ko enkrat kupite katere koli kavbojke Levi‘s, jih boste nosili leta – v vseh kombinacijah, ob vseh priložnostih in v vseh vremenskih razmerah. Levi’s so kavbojke, ki odražajo ameriški duh, njihovi strokovnjaki pa nenehno delajo na razvoju novih tehnologij, ob upoštevanju okoljske trajnosti in naravnih materialov, kot sta organski bombaž in konoplja.

Europa 92 je generalni zastopnik znamke Levi’s za Slovenijo in v vseh poslovalnicah, tudi v tej novi Levi’s poslovalnici, vas pričakujejo usposobljeni strokovnjaki za džins – ti vam bodo brez dvoma pomagali izbrati idealen model džinsa po vaši meri, pa tudi drugih kosov, kot so srajce, jakne, legendarne majice z neizogibnim logotipom Levi’s in modni dodatki.

V Europarku Maribor poiščite svoje idealne leviske in postanite del 150-letne tradicije džinsa!

Kontakt:
Europa 92 d.o.o.
0820 595 73
Europa 92 d.o.o.
Šmartinska cesta 152g
1000 Ljubljana