Bambini

V trgovinici Bambini boste lahko izbirali med bogato ponudbo modnih in kakovostnih otroških oblačil znamke Name it Danskega proizvajalca Bestseller, ki je v Sloveniji in po svetu znan po blagovnih znamkah Jack&Jones, Vero Moda, ONLY, Pieces, Vila, Object, Selected…, ki jih prodaja na 46 svetovnih trgih v Evropi, Bližnjem vzhodu, Aziji in Kanadi. Name it, ki obstaja že od leta 1986, je sinonim za trendovska in živahna oblačila za modno osveščene otroke in njihove starše, ki zahtevajo zabavne, moderne in igrive dizajne, trpežne materiale in predvsem udobne kroje.

Poleg tega boste v trgovinici Bambini našli nosečniško modo mama licious, ki jeprav tako znamka danskega proizvajalca Bestseller. Mama Licious so čudovita oblačila za moderno, urbano nosečnico – mešanica modnih potiskov, nežnih krojev in ženstvenih detajlov. Mama Licious združuje sodobne trende z nosečniškimi potrebami po udobnosti materialov ter prvovrstne kroje prelepih oblačil za delo, zabavo in prosti čas.

Da boste starši lahko nakupovali v miru in brez nepotrebnega stresa, so za vaše otroke v Bambiniju pripraviliigralni kotiček, kjer so otrokom na voljo različne igrače in knjige. Tako jim bo čas hitreje minil in nakupovanje bo za vse prijetnejše.

Kontakt:
Bambini Europark
040 540 050
Bambini d.o.o.
Liparjeva c. 43, 1234 Mengeš