Skechers

Skechers – superge in obutev za celo družino

Ameriška znamka je bila ustanovljena leta 1992 in hitro osvojila modne navdušence po vsem svetu, tudi v Sloveniji. V zadnjih letih se je znamka obutve Skechers eksponentno razvijala in uveljavila kot vodilna v športni in modni obutvi, s posebnim poudarkom na supergah.

Superge Skechers se ponašajo s udobjem in inovacijami. Skoraj vsa obutev Skechers je opremljena s spominsko peno, ki nudi boljšo podporo stopalu in udobje med nošenjem superg. Pomembna tehnologija vključuje tudi Skechers Arch Fit, ki podpira lok stopala in omogoča snemljive podporne vložke za bolj udobno hojo. Posebej velja omeniti tudi tehnologijo Skechers Slip-In, ki omogoča obutev brez vezalk, olajšuje hitro in preprosto obuvanje.

Poleg modelov Skechers Arch Fit in Skechers Slip-In lahko izbirate med številnimi preprostimi modeli ženskih superg Skechers s mrežico, ki so zračne, udobne in hkrati elegantne in preproste, predvsem zaradi lepih barv – bele, rdeče in bež – kar vam omogoča, da jih nosite tudi k sofisticirani obleki. Obutev Skechers je primerna tako za poletje s sandali, natikači in japanke, kot tudi za zimo.

Moške superge Skechers so primerne za različne priložnosti, lahko izbirate med različnimi modeli z različnimi tehnologijami, kot so Skechers Arch Fit in Skechers Slip-Ins, izdelane iz različnih materialov, od usnja do platnenih športnih copat, v različnih barvah in kombinacijah barv. Na voljo so tudi moški sandali, natikači in japanke Skechers, ki so odlična izbira za poletno sezono.

Katera mama še ni iskala otroških športnih copat Skechers s svetilkami? Skechers ponuja številne modele otroških superg s svetilkami. V ponudbi Skechers za otroke lahko najdete tudi gležnjarje, visoke superge, pa tudi sandale in natikače za poletje.

Ne smemo pozabiti na najbolj iskan in priljubljen model, superge Skechers Uno, ki so na voljo za celotno družino, vključno z moškimi, ženskami in otroki.

Raziščite bogato ponudbo superg Skechers in druge obutve ter izberite svoj nov par iz široke kolekcije, bodisi Skechers Uno, Skechers Arch Fit, Skechers Slip Ins, Skechers Bobs ali kateri koli drug model.

 

Kontakt:
Skechers
+ 386 1 586 44 60
Mass d.o.o.
Virska cesta 1
1230 Domžale