Samsonite

Vstopite v Samsonite, obvezni postanek svetovnih popotnikov.

S preprosto vizijo, da postane kakovostno in udobno potovanje prioriteta, smo sestavili edinstveno ponudbo trgovine, ki bo navdušila sodobne svetovne popotnike in modne navdušence. Samsonite prinaša široko paleto izdelkov, ki združujejo najbolj inovativne rešitve in najsodobnejšo tehnologijo oblikovanja, za katero stoji neverjetna kakovost. Izjemen dizajn, za katerega je Samsonite prejel številne nagrade, vedno znova navduši in očara. Ob novih kolekcijah torbic pa ne bodo ostale ravnodušne niti najbolj zagrizene fashioniste.

Samsonite ponuja vrsto kovčkov in drugih potovalnih izdelkov, primernih za različne popotnike – tako za poslovno elito, petične raziskovalce,  urbane nomade,  občasne popotnike, kot za mlade insta pustolovce, ki so pripravljeni osvojiti svet.

Tu boste našli vse, kar potrebujete za potovanja, aktivno poslovno življenje in moden vsakdan. Samsonite s svojo kakovostjo in inovativnostjo popotnikom lajša in lepša potovanja že več kot 100 let, zato si privoščite izjemen kovček, poslovno torbo ali torbico in raziskujte svet s Samsonite ob vaši strani.

Poleg Samsonite boste tu našli tudi nekaj drugih zvenečih imen, kot so American Tourister in Calvin Klein.

 www.toko.si

Kontakt:
02 / 320 39 10
TOKO d.o.o.
Letališka 3c, 1000 Ljubljana