Europark Maribor / Utrinki / Razširjena ponudba na Europarkovi ekološki tržnici

Razširjena ponudba na Europarkovi ekološki tržnici

V sredo, 29 julija, je v Europarku poteka razširjena Europarkova tržnica, na kateri so lahko obiskovalci izbirali med raznovrstnimi izdelki številnih novih ponudnikov.
Od ekoloških vin do naravnih pigmentov za barvanje in nego las.
Obiskovalci so imeli na izbiro še več sadja, zelenjave, različnih olj, semen, jajc, mesnih in mlečnih izdelkov, različnih vrst kruha in testenin ter drugih mlevskih izdelkov. Tudi ponudba naravne kozmetike je bila razširjena, saj so bili na voljo različni ekološki pigmenti za barvanje in nego las ter ekološki naravni šamponi, balzami ter olja za lase. Razširjene ponudbe so se razveselili tudi vsi ljubitelji ovčje volne, ki so lahko izbirali med ekološkimi izdelki, kot so volnena posteljnina, filc za vrtnarjenje, preja … Za boljše spanje in udobnejši počitek tako obiskovalcev kot njihovih domačih ljubljenčkov so bile na voljo blazine in vzglavniki, polnjeni z ajdo in piro.
Obiskovalcem na tržnici pa je družbo delala tudi gospa Metka Ternjak Gomboc, obraz Europarkove ekološke tržnice, ki se že vrsto let ukvarja z ekološkim vrtnarjenjem, zdravo prehrano in naravno kozmetiko.

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe