Europark Maribor / Utrinki / Posebne ponudbe Nove KBM in sprememba delovnega časa Poslovalnice v Europarku

Posebne ponudbe Nove KBM in sprememba delovnega časa Poslovalnice v Europarku

V Novi KBM smo pred poletjem za vas pripravili posebne ponudbe in novosti:

Paket Komplet združuje vse kar potrebujete za pomembne trenutke v vašem življenju, kjerkoli in kadarkoli. Nove stranke banke, ki sklenete paket do 31. 7. 2024 v poslovalnici, na pošti ali prek aplikacije mBank@Net, prejmete 9 mesecev brezplačnega vodenja paketa. Preverite še druge ugodnosti na strani: https://www.nkbm.si/paket-komplet.

 

– Odslej lahko stranke Nove KBM z osebno debetno kartico Visa popolnoma brezplačno dvigujete gotovino na več kot 4700 bankomatih kar desetih članic Skupine OTP, in sicer na Madžarskem, Hrvaškem, v Srbiji, Črni gori, Romuniji, Bolgariji, Albaniji, Ukrajini in Moldaviji. Več o tem preberite na spletni strani: https://www.nkbm.si/za-stranke-nove-kbm-in-skb-banke-brezplacni-dvigi-gotovine.

– Naučite svojega osnovnošolca oz. dijaka prvih finančnih korakov, da bo znal upravljati z žepnino in drugimi denarnimi darili, ko bo na izletu ali v poletni šoli jezikov. Si študent? Želiš odkrivati svet, študirati v tujini in sam upravljati s financami? Preverite številne ugodnosti računov za mlade. Več o tem preberite na strani: https://www.nkbm.si/racuni-za-mlade.

– Da bo vaš dopust ali potovanje brezskrbno, brez strahu pred boleznijo, poškodbo ali izgubo prtljage, pred odhodom na pot sklenite turistično zavarovanje. To storite hitro in enostavno v treh korakih kar prek spleta. Več o tem preberite na spletni strani: https://www.nkbm.si/turisticno-zavarovanje.

– Uporabniki mobilnih naprav Android lahko svoje plačilne kartice Nove KBM enostavno dodate v aplikacijo Google Wallet in za brezstična plačila na POS-terminalih namesto fizičnih kartic uporabljate digitalizirane kartice znotraj svojih mobilnih naprav (pametnega telefona ali ure). Več o tem preberite na strani: https://www.nkbm.si/google-pay.

Hkrati vas obveščamo, da bo Poslovalnica Europark (Pobreška cesta 18, 2000 Maribor), od 1. julija 2024 dalje poslovala s spremenjenim delovnim časom.

 

V poslovalnici vam bomo od ponedeljka, 1. julija 2024 dalje na voljo od ponedeljka do petka od 9.00 do 18.00 ure. 

 

Vabimo vas, da vaše bančne opravke opravite tudi prek najboljše spletne banke Bank@Net in mobilne banke mBank@Net, s katerima lahko poslujete od koderkoli 24 ur na dan.

 

Za morebitna vprašanja smo vam na voljo na brezplačni telefonski številki 080 17 70.

 

Lep skok v poletje vam želimo.
Vaša Nova KBM