Europark Maribor / Blog / Pomlad je pred vrati!

Pomlad je pred vrati!

Sara Zavernik

Ker je pomlad ravno pred vrati, čeprav ne vem pred točno katerimi, ker imamo še kar debelo snežno odejo, je čas, da se začnemo spogledovati s pomladnimi kolekcijami, ki že krasijo izložbe. Tokrat sem se za pomladno inspiracijo odpravila v nekaj izbranih prodajaln v nakupovalni destinaciji Europark.

OPTIKA MORELA

Optika Morela je v popolni pripravljenosti na pomlad in pa tudi poletje. Opazila sem nekaj sončnih kot tudi dioptrijskih očal, ki bodo (stilsko) pristajale večini. Vse od tistih bolj drznih in drugačnih do bolj elegantnih in konzervativnih.

LISCA

Edini problem z novo kolekcijo Lisce boste imeli ob misli česa ne bi kupili od nove kolekcije. Imajo vse tako za romantike kot tudi za tiste bolj umirjene. Meni osebno je padel v oči komplet iz čipke v kožno-črni kombinaciji. Spodnji del je nadvse zanimiv in poseben, ob enem pa vizualno zmanjša boke in ustvari lepo silhueto. Nedrček je lahko tisti najbolj tipičen model ali pa poseben s prosojnim dekoltejem, ki se zapne malo višje.

 

s.Oliver / Zlatarna Celje

Moda se vrača, kar pomeni, da so trendi nazaj in definitivno smo lahko samo čakali trend kjer bomo lahko kombinirali jeans na tisoč in en način. Tokrat poiskusite spet tisto dobro znano kombinacijo denim hlač z enako jakno. Ni nujno, da sta odtenka enaka, je pa super, da je v prodajalni s.Oliver tudi to mogoče. Zraven dodamo še kakšno udobno črtasto srajco in outfit je sestavljen!

Če želimo lahko dodamo še nakit, ki popestri vsako kombinacijo. Letošnja kolekcija v Zlatarni Celje je drugačna, zanimiva, barvita in predvsem namenjena vsem starostnim skupinam. Nekaj posebnih kombinacij sem si tudi jaz uspela nadeti in moram priznati, da so nadvse nosljive in preproste za kombinirat.

 

 

LOTIQUE MAKE UP

Pomlad je tudi čas, ko ženske začnemo eksperimentirati z ličili. Vse od zemeljskih pa do zelo vpadljivih živih barv. Jaz osebno spadam v skupino tistih z bolj umirjenim in naravnim ličenjem, medtem ko pa občudujem ženske z bolj drznimi tako šminkami kot ličili. Vsa ličila lahko dobite v prodajalni Lotique Make Up, ki je slovenska blagovna znamka s čudovitimi paletami barv, ob enem pa je dobro vedeti, da se pri njih da dobiti vse od začetka do konca za popoln make up. Torej, od kreme za obraz do šmink, senčil za oči in lakov za nohte.

CCC

Prehod iz škornjev in gležnarjev v pomladni čevelj ni prehud, če se ustavimo nekje vmes in nosimo gležnarje ali škornje z odprtimi prsti. Letos so v prodajalni CCC poskrbeli za pravi nabor gležnarjev z odprtimi prsti. Najdete vse od usnjenih do svetlečih pa tudi do kožnih, črnih in semiš. Izbira je ogromna in sigurno se najde vsaj en par za vsakega. Jaz sem si izbrala črn par, ki se super poda k jeans hlačam, kot tudi h kakšni obleki ali krilu.

 

HERVIS

Letos ne bodite presenečeni, če boste ob sprehodu v naravi srečali ogromno ljudi v mareličnih, rdečih in sivih odtenkih. S temi barvami so nam postregle prav vse športne blagovne znamke z nekaj izjemami. Katera od teh pa je vas najbolj prepričala?