Europark Maribor / Novice / POLETNE KOMBINACIJE V S.OLIVERJU

POLETNE KOMBINACIJE V S.OLIVERJU

Poletje je pred nami, in preden se odpravite na zasluženi dopust, se razvajajte s poletnimi kosi iz nove kolekcije s.Oliver, ki združuje udobje in eleganco. Novo kolekcijo zaznamujejo zračne tkanine, poletne barve in udobni kroji, ki poudarijo postavo, a so hkrati sproščeni, kot jih radi nosimo v poletnih mesecih, ko so temperature visoke in je vse, kar je zračno, dobrodošlo.

V kolekciji prevladujejo zračni materiali, Barve so navdihnjene s poletjem – od svetlih pastelnih tonov do bogatih vzorcev, ki takoj pritegnejo pozornost. Za ženske, ki ljubijo kombinacijo stila in udobja, s.Oliver ponuja raznolike možnosti. Za tiste, ki imajo radi bolj drzne kombinacije, komplet s hlačami in bluzo v črno-belih vzorcih prinaša moderen in edinstven videz. Popolno za mestne avanture ali poslovne sestanke.

Nova kolekcija s.Oliver prinaša vse, kar potrebujete za udobno in moderno poletje. Kombinacija udobja, zračnih materialov in modernih dizajnov zagotavlja, da se boste počutili in izgledali odlično ne glede na priložnost.

Kolekcije so na voljo v s.Oliver trgovinah https://www.soliver.si/storefinder/