Europark Maribor / Utrinki / Otvoritev nove trgovine Bottega Verde

Otvoritev nove trgovine Bottega Verde

V sredini aprila 2024 je svoja vrata odprla trgovina Bottega Verde. Blagovna znamka, ki je prispela naravnost iz sončne Italije, že več kot pol stoletja prepleta tradicijo, strast in lepoto.

50 let izkušenj v lepotni industriji

Blagovna znamka Bottega Verde je že od nekdaj sinonim za kakovost, naravne sestavine in inovacijo, ki vedno daje prednost spoštljivemu odnosu do narave. Cenjena italijanska znamka ponuja izjemno pester izbor kozmetičnih izdelkov, ki navdušujejo vse, ki radi negujejo svoje telo in dajejo prednost naravnim sestavinam in kakovosti. Obiskovalci lahko v novi poslovalnici Bottega Verde v Europarku najdete enkratne kreme za obraz, tretmaje za telo, moško kozmetiko, šampone, balzame za lase, ličila, dišave ter druge vrhunske izdelke za nego od glave do pet.

O Bottega Verde

Bottega Verde izhaja iz Italije, natančneje iz majhnega Toskanskega mesteca Pienza, med Firencami in Sieno, znano po svojem naravnem bogastvu, umetnosti in kulturi. Narava kot vir navdiha je bila vedno v DNK te blagovne znamke. Pri razvoju od majhne zeliščarske trgovine do danes je Bottega Verde lahko ohranila vero v naravnost, ki jo je vedno odlikovala v inovacijskem procesu, katerega cilj je zagotoviti vedno bolj učinkovito in varno kozmetiko. Blagovna znamka s 50-letno tradicijo se s svojo strokovno ekipo v laboratoriju za raziskave in razvoj vsak dan trudi, da na nove načine barve in vonje narave spreminja v naravne in inovativne formule. O tem pričajo tudi rezultati specializiranih dermatoloških inštitutov in strogi testi učinkovitosti.