Europark Maribor / Utrinki / Otvoritev največje prodajalne Mass v vzhodni Sloveniji

Otvoritev največje prodajalne Mass v vzhodni Sloveniji

V  Europarku Maribor se je odprla prenovljena prodajalna obutve in modnih dodatkov Mass. Nova premium poslovalnica se razprostira na več kot 500 kvadratnih metrih, s čimer je postala tudi največja trgovina z obutvijo v tem delu Slovenije.

Prostorna poslovalnica je oblikovana po najnovejših arhitekturnih smernicah, ki zagotavljajo prijetno nakupovalno izkušnjo. V ponudbi je več kot 80 priznanih in lastnih blagovnih znamk obutve in modnih dodatkov. Široka ponudba vključuje žensko, moško in otroško obutev pa tudi bogat izbor modnih dodatkov, kot so torbice in nahrbtniki za popoln dodatek k vsakemu videzu. V prenovljeni poslovalnici lahko nekaj zase najdejo tako ljubitelji najnovejših trendov kot tisti, ki prisegajo na klasičen slog.

Najmodernejša trgovina z obutvijo na Štajerskem

»Dolga leta smo iskali prostor v Mariboru, ki bi bil primeren za odprtje najmodernejše trgovine z obutvijo v tem delu Slovenije. Zahvaljujoč nakupovalni destinaciji Europark nam je to končno uspelo. Mass je eden redkih trgovcev, ki še ohranja pristni stik trgovca s kupcem – v naših trgovinah so namreč vedno na voljo predana dekleta in fantje, kar zagotavlja vrhunsko nakupovalno izkušnjo. Odlična ponudba blagovnih znamk, najboljše storitve in vrhunske trgovine so tisto, nad čimer ne bomo nikoli obupali. V ospredje seveda postavljamo naše kupce – ponudba zato temelji na raznolikosti blagovnih znamk in cenovnih razredov, kar dosegamo z maksimalno prilagodljivostjo na trgih svojega delovanja. Naš glavni cilj je, da se kupci vračajo vedno znova, na kar stavimo tudi v novi trgovini Mass v Europarku Maribor. Prizadevamo si ostati moderni in v trendu ter obljubljamo, da bo tako tudi v mariborski trgovini.« je povedal direktor Massa Sašo Apostolovski:

Center managerka Europarka Simona Mandl obiskovalce prijazno vabi k ogledu trgovine: »Nova prodajalna Mass v Europarku bo zagotovo razveselila številne obiskovalce, ki pri izboru obutve prisegajo na priznane blagovne znamke, ki združujejo udobje, kakovost in najnovejše modne trende. Vabljeni, da med prvimi raziščete sodobno opremljeno poslovalnico ter obenem izkoristite otvoritvene ugodnosti. Pri nas boste zagotovo našli lep par obutve za lahek pomladno-poletni korak in osvežitev garderobe.«