Europark Maribor / Novice / Osvojite Desetake z nakupi v Europarku

Osvojite Desetake z nakupi v Europarku

Sodelujte v nagradni igri. Srečnim izžrebancem vrednost nakupa povrnemo v darilnih bonih Desetak!

Poletje prihaja in letos ga bomo proslavili z izjemno nagradno igro. Vi nakupujete, mi vam vrednost vaših nakupov povrnemo v darilnih bonih Desetak!

Kako poteka? Preprosto:

  • Opravite nakup nad 10 € v katerikoli trgovini nakupovalne destinacije Europark.
  • Na blagajni boste prejeli letak nagradne igre, katerega izpolnite s svojimi osebnimi podatki. (V kolikor letaka niste prejeli na blagajni, je ta na voljo tudi na INFO točki Europarka).
  • Oglasite se na INFO točki nakupovalne destinacije. Tukaj bodo naredili kopijo računa.
  • Letak (s priloženo kopijo računa) oddajte v nagradni boben.

Nagradna igra poteka od 15. do 20. junija. V tem času lahko sodelujete s poljubnim številom računov! Pogoj je le, da so nakupi opravljeni v Europarku v času trajanja nagradne igre. Vsak račun postane srečka, ki vam poveča možnosti za nagrado.

ŽREBANJE NAGRAD

Nagradno žrebanje bo potekalo 22. junija. Podarili bomo darilne bone Desetak v skupni vrednosti 15.000 €*. Višina prejete nagrade je odvisna od vrednosti izžrebanega računa – povrnili bomo vrednost računa (zaokroženo navzdol). Nagrajenci se žrebajo do razdelitve vseh darilnih bonov Desetak.

Več o nagradah in nagradni igri si preberite v pravilniku

*Nagradni sklad je skupen za vsa nakupovalna središča, vključena v nagradno igro (Citypark Ljubljana, Aleja Ljubljana, Center Vič, Citycenter Celje in Europark Maribor). Nagradni sklad za posamezno središče je 3.000 €.

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe