Europark Maribor / Novice / Odprti gostinski lokali

Odprti gostinski lokali

Med nakupovanjem si privoščite okusno kosilo in sproščen klepet ob kavi

Ste že pogrešali tiste prave nakupovalne užitke, ko si po prijetnih nakupih lahko privoščite dišečo kavo ali okusno kosilo v družbi prijateljev? Od danes naprej lahko v največjem nakupovalni destinaciji severovzhodne Slovenije ob upoštevanju vseh predpisov ponovno poiščete svojo mizo tudi v notranjosti lokalov. Čaka vas še bolj pestra kulinarična ponudba, saj svoja vrata znova odpirata Kavarna Ginger in bar Interspar, obenem pa vam bodo od danes naprej v notranjih prostorih ponovno postregli tudi v restavraciji Interspar, v kavarni Caffetteria in v slaščičarni Teta Frida.

Odprte ostajajo tudi terase gostinskih lokalov McDonald’s, restavracija Interspar, Caffetteria, Va Bene Caffe in Teta Frida, tako da si lahko dobro malico, zdravo kosilo in dišečo kavo privoščite tudi na svežem zraku. Če želite malico ali kosilo za s seboj, je še zmeraj mogoč tudi prevzem hrane v lokalih Takos, Chuty’s in Un Momento.

Ažurne poslovalne čase posameznih lokalov in gostinskih teras najdete na povezavi: https://www.europark.si/sl/poslovalni-cas/