Europark Maribor / Novice / Nika Križnar je novi obraz blagovne znamke Lencia

Nika Križnar je novi obraz blagovne znamke Lencia

Vsako leto v Zlatarni Celje izberemo znano športnico, ki bo predstavljala srebrne kolekcije Lencia. Izberemo žensko, ki je ne odlikuje le zunanja lepota, temveč v sebi nosi edinstven žar, ki nas navdušuje. Obraz Lencia 2024 je tako postala izjemna smučarska skakalka Nika Križnar.

Nika Križnar nas navdušuje, ker že pri tako mladih letih strastno sledi svojim ciljem. Je ženska, ki tekmuje v športu, kjer so potrebni tako pogum in samozavest kot tudi lahkotnost. Nika je v svoji tekmovalni karieri osvojila srebrno in bronasto medaljo na Svetovnem prvenstvu ter postala prva slovenska smučarska skakalka, ki je osvojila veliki kristalni globus za zmago v svetovnem pokalu. Na Zimskih olimpijskih igrah leta 2022 v Pekingu je s slovensko mešano skakalno ekipo osvojila še zlato medaljo. Njeni vztrajnost in brezmejna strast do dosežkov sta vrlini, ki smo ju v Zlatarni Celje prepoznali kot odlični sopotnici blagovne znamke Lencia.

V Zlatarni Celje se veselimo pisanja novega poglavja z Niko in vsemi damami, ki si bodo nadele nakit Lencia. Skupaj ustvarjamo zgodbo, ki združuje svet športa in sijaj nakita Lencia, navdihuje ženske po vsem svetu ter slavi moč, eleganco in brezmejno strast do dosežkov. Za leto 2024 smo pripravili vrsto novih srebrnih kolekcij, ki jih bo Nika Križnar dopolnila s svojo mladostno lahkotnostjo in športnim duhom. Prva kolekcija v sodelovanju z Niko, Lencia Wonderland, bo že konec januarja na voljo na spletu in v poslovalnicah Zlatarne Celje. Lencia Wonderland je kolekcija, v kateri vladajo vse barve ljubezni – nedolžna ali srčna in strastna – zato je prav lahko odlično darilo za Valentinovo sebi ali najdražji osebi.