Europark Maribor / Novice / Ne čakaj pomladi, zabava se začenja zdaj

Ne čakaj pomladi, zabava se začenja zdaj

Pomlad se morda še ni uradno začela, a pri Baby Centru verjamemo, da je vsak trenutek pravi čas za igro na prostem in nove dogodivščine. Zato smo za vas in vaše malčke pripravili posebno ponudbo, ki obljublja zabavo že zdaj – in to z neverjetnimi popusti do 50%.

Raziščite našo široko ponudbo poganjalčkov, skirojev, koles in avtov na akumulatorski pogon, ki so kot nalašč za raziskovanje in uživanje v prvih toplih sončnih žarkih. Za vse male akrobate in tiste, ki radi skačejo in se gugajo, imamo pripravljene trampoline in gugalnice, ki bodo prinesle nešteto ur zabave in smeha na vaše dvorišče.

In ker varnost vedno postavljamo na prvo mesto, ne pozabite preveriti naše ponudbe čelad in zaščitne opreme, ki zagotavljajo, da bo igra ne samo zabavna, ampak tudi varna.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za nakup visokokakovostne opreme za igro na prostem po znižanih cenah. Obiščite nas v eni izmed naših trgovin ali na https://www.babycenter.si/akcije/popusti-ki-topijo-zimo in si zagotovite vse potrebno za neskončno zabavo – zdaj še ugodneje, s popusti do 50% na izbrane izdelke za lep pomladni začetek.

Z Baby Centrom bo vsak dan poln dogodivščin in smeha. Zabava resnično začenja zdaj – izkoristite naše neverjetne popuste in se pripravite na aktivno pomlad!