Naš naslov, kjer se nahajamo, je: EUROPARK MARIBOR, POBREŠKA CESTA 18, 2000 MARIBOR.

Kako do nas…

IZ SMERI LJUBLJANA: 

Na avtocesti iz Ljubljane proti Mariboru izberite izvoz Maribor jug, v smeri Maribora. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Tržaški in nato Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberite prvi izvoz na Pobreško cesto.

IZ SMERI ŠENTILJ: 

Na avtocesti proti Mariboru izberite izvoz Maribor sever in se priključite na hitro cesto. Izberite izvoz Dravograd/Maribor center in na razcepu zavijte desno na Meljsko cesto. Po 450 m na prvem odcepu zavijte levo na Industrijsko ulico, se vozite 130 m nato ponovno zavijte levo na Oreško nabrežje. Na prvem odcepu desno prečkajte most čez reko Dravo in izberite zavijte desno na Pobreško cesto.

IZ SMERI PTUJ: 

Iz Ptuja proti Mariboru se priključite na avtocesto A4/E59. Vozite proti Mariboru in izberite izvoz Maribor jug ter sledite oznakam za Maribor jug. Nadaljujte naravnost po Ljubljanski in nato Tržaški cesti, sledite znakom Maribor center, nato izberite izhod desno za Dravograd/Ruše/Ptuj. Nadaljujete naravnost po Tržaški in nato Titovi cesti do prvega krožišča, kjer izberite prvi izvoz na Pobreško cesto.

IZ SMERI DRAVOGRAD: 

Peljite mimo Kamnice naravnost po Koroški cesti in ji v Mariboru sledite preko Koroškega mostu. Izberite izvoz Studenci/Valvasorjeva ulica/Sokolskaulica. Na razcepu se držite desno in sledite tablam za Ulico heroja Šercerja. V krožišču pri 2. izvozu zavijte na Ulico heroja Šercerja. V krožišču peljite naravnost po Valvasorjeviulici in nato nadaljujte po Ulici Moše Pijada. Zavijte levo na Ljubljansko ulico ter nadaljujte pot preko Trga revolucije. Zavijte desno na Pobreško cesto in se držite desno, da boste zavili do Europarka na Pobreški 18.

Lattitude=46.553854
Longitude=15.652792