Europark Maribor / Blog / Jesen je že tu!

Jesen je že tu!

Aleksandra Kvržić

V tokratni objavi te popeljem v aktualno jesensko modno tematiko. Na kaj pomisliš ob besedi jesen? Sama slišim šelestenje vetra, začutim toplino sonca in vidim prelivanje različnih barv in vzorcev.

Cvetlični vzorec, ki smo ga nosile že poleti, ostaja tudi v jesenskem času, zato z njim ne boste zgrešile. Super se ujame s supergami, ki še kraljujejo med najbolj trend obutvijo in nam olajšajo marsikateri korak, saj so zelo udobne in hkrati nosljive z različnimi kosi oblačil. Svoje sem poiskala v prodajalni Humanic. So črne barve, z zadnje strani pa imajo malo živalskega vzorca. Skombinirala sem jih s čudovito cvetlično obleko, ki jo najdeš v prodajalni Promod. Na glavo sem poveznila klobuk, ki je prav tako eden izmed top kosov te jeseni. Moj izbor je klasični črn z dodatkom podobnega živalskega vzorca, ki se skriva na supergah. Tudi klobuk najdeš v prodajalni Promod. Za piko na i so minimalistični detajli, kot je pas rjave barve, prav tako iz trgovine Promod, in srebrna ura Just Cavalli, ki je bila darilo mojega dragega. Podobno oziroma enako dobiš v prodajalni Sten Time.

Prava jesen ne more mimo rjave barve in različnih pletenin. Najbolj klasična izbira je pulover v beli barvi, ki je nekoliko daljši in se lahko nosi k različnim modelom hlač ali k modelu hlačnih pajkic – kot je to v mojem primeru. Oboje najdeš v prodajalni s.Oliver. Da ne izpade kombinacija preveč dolgočasna, jo lahko popestrimo z dodatki in obutvijo. Če nisi tip ženske za superge, priporočam, da se odločiš za gležnjarje s široko peto. Ti so trenutno zelo priljubljeni, zlasti še, če imajo na peti različne vzorce. Tudi tukaj prevladuje živalski vzorec. Mene je povsem očaral tale par iz prodajalne Humanic, ki ima na peti enak spekter barv, kot je na mojih hlačnih pajkicah. Samo še torbica in že smo pripravljene. Še vedno aktualni trend so torbice za okoli pasu, ki jih lahko nosiš tudi preko rame. Še več različnih modelov si lahko pogledaš v prodajalni Humanic.

Preden odhitite po opravkih ali na kavico, pa ne pozabite na vedno aktualni modni dodatek – sončna očala. Ta niso samo dodatek, ampak tudi zaščita našim očem, zato toplo priporočam, da izbirajte kvalitetno. Sama sem izbrala Ray-Ban, model Erica. Za konec pa ti naj zaupam, kje najdeš cenovno zelo ugoden in zelo pomemben kos jesenske garderobe. Če razmišljaš, o katerem kosu govorim, je odgovor na dlani – plašč. Vse vemo, kako so lahko jesenska jutra in večeri mrzli, zato se moramo opremiti s kvalitetnim prehodnim plaščem. Svojega sem našla v prodajalni s.Oliver, kjer praznujejo 50-letnico ustanovitve in imajo mesečne kolekcije, v okviru katerih so določeni izdelki po posebej ugodni ceni.

 

Do naslednjič te lepo pozdravljam in ti želim, da izkoristiš vse, kar ti jesen ponuja.

Aleksandra