Europark Maribor / Utrinki / Jan Plestenjak ponovno očaral srečno izbranko

Jan Plestenjak je dal besedo in skupaj z Europarkom ponovno pripravil nepozaben večer za simpatično izbranko. Šarmantni pevec pričara nasmeh na obraz in ogreje srca, takoj ko vstopi v prostor. Srečno Europarkovo nagrajenko Dorotejo Solatnik in njene najbližje pa je presenetil kar na njenem domu v Mariboru. Ob romantičnih zvokih kitare in Janovem žametnem glasu je bil neverjeten večer zagotovljen. Za praznični december pa Europark v sodelovanju z Janom pripravlja še eno prav posebno glasbeno presenečenje.

Baje, da je iz Maribora

V Europarku Maribor smo v sodelovanju s priljubljenim slovenskim pevcem, ki ga poznamo po hitih Soba 102, Ona sanja o Ljubljani, Večja od neba in številnih drugih, pripravili posebno glasbeno poslastico. V sklopu poletne nagradne igre, ki je potekala na Europarkovem družbenem omrežju Facebook, smo izžrebali nagrajenko Dorotejo Solatnik iz Maribora in ji podarili Janov koncert kar iz udobja doma. Ob koncu večera nam je srečna nagrajenka zaupala: »Noro in čudovito presenečenje! Dogodek, ki si ga ne moreš predstavljati, če ga resnično ne doživiš. Hvala Europark in hvala Jan Plestenjak, da si prišel v našo dnevno sobo in zapel svoje najljubše pesmi

Praznično presenečenje z Janom

Posebno presenečenje, ki ga Europark Maribor pripravlja v sodelovanju s priljubljenim Janom Plestenjakom, bo v prazničnih dneh še bolj čudovito. V decembru bo namreč Jan za devet srečnežev, ki bodo izžrebani v nagradni igri treh nakupovalnih središč (Europark Maribor, Citycenter Celje in Citypark Ljubljana), pripravil prav poseben koncert pri njem doma. Ja, prav ste slišali. Deseti »Janov koncert pri vas doma« se bo zgodil kar pri Janu doma. Nagradna igra bo objavljena na Facebook straneh nakupovalnih središč. Če želite v melodijah Janovih hitov pri njem doma uživati tudi vi, sledite objavam na Europarkovih družbenih omrežjih.

 

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe