Europark Maribor / Utrinki / Europarkov valentinov sejem

Europarkov valentinov sejem

V pritličju Europarka je od petka, 11. februarja, do ponedeljka, 14. februarja, potekal Valentinov sejem, na katerem ste lahko izbirali med pestro ponudbo unikatnih izdelkov.

Okusni domači proizvodi so vsekakor ena izmed idej, kako razveseliti svojo drago ali dragega. Na sejmu ste lahko izbirali med medenimi in čokoladnimi dobrotami ali pa izbrali katerega izmed prefinjenih okusov gina. Ob kateri slaščici in pijači se vaši boljši polovici zasvetijo oči?

Vsaka ljubezen ima svojo zgodbo in je na svoj način posebna. Svojo naklonjenost ste lahko izkazali z ročno izdelanimi darilci, kot so gospodinjska keramika, izdelki iz gline, tekstilni in leseni izdelki z ljubezenskimi motivi ali unikaten nakit. Na sejmu bodo svoje izdelke, v katere je vloženo veliko časa in ljubezni, na ogled razpostavili številni lokalni ponudniki.

Z lepim šopkom rož ste lahko boljši polovici brez dvoma pričarali nasmešek na obraz. Cvetličarna Park je poskrbela za široko ponudbo svežega cvetja, manjkala pa ne bo niti ponudba »Rose Box«, ki je v zadnjih letih postala zelo priljubljena.

Na valentinovo ste lahko zaljubljenci svojo ljubezen ovekovečili v Big Bangovem foto kotičku in Inštant foto stojnici.

 Letošnje valentinovo ste s čudovtimi darili na Valentinovem sejmu lahko naredili res čarobno.