Europark Maribor / Utrinki / Europark upihnil 19 svečk

Kot se za pravo rojstnodnevno »čago« spodobi, mora ta trajati več dni. Zato smo v Europarku svoj 19. rojstni dan slavil skupaj z zvestimi obiskovalci, Tanjo Žagar in Ribičem Pepetom.

Ribič Pepe je v petek po Dravi priplul vse do Europarka kjer je spoznal nove prijatelje, z njimi poklepetal in se pozabaval. Najmlajši so bili navdušeni, da so televizijskega junaka lahko spoznali v živo.

Čeprav je bila rojstnodnevna torta skoraj tako velika, da bi se vanjo lahko skrila energična pevka Tanja, tega ni naredila. Torto smo namreč raje razrezali in jo postregli obiskovalcem, Tanja Žagar pa je pričarala poletno vročico že na sobotno dopoldne! Bilo je veselo, prikupna pevka pa nam je povedala: »Vedno je lepo peti pesem Vse najboljše, a ko z menoj zapoje tako velika množica ljudi, kot je v soboto pela v Europarku, sem vedno znova ganjena do solz.« Povezovalka dogajanja, simpatična Štajerka Polona Požgan, je dodala: »V Europarku se vedno potrudijo za svoje obiskovalce in danes ni bilo nič drugače. Samo z nestrpnostjo lahko pričakujemo še vse, kar pripravljajo za nas.«

Obiskovalce Europarka je večina prodajaln in lokalov v soboto razvajala tudi z do 19-odstotnimi popusti.

Upamo, da ste praznovali z nami.

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe