Comma - Mali trenutki

V svetu, kjer je tempo vsakdanjega življena zelo dinamičen, nas znamka Comma s kampanjo »Little moments«, mali trenutki, opomni, da si vzamemo trenutek zase, saj je vsak majhen trenutek neprecenjiiv.

Nova kampanja za pomlad/poletje 2024, imenovana “Mali trenutki”, nas opomni, da cenimo drobne radosti življenja. Saj pozitivne stvari in dogodki v nas zbujajo veselje in srečo in s tem ustvarjajo naše male trenutke. Na primer, ko sonce obsije starodavne zgradbe z zlatim sijem, ko uživate prvo jutranjo kavo na živahnem trgu, ko slikovita narava čaka pred vašimi vrati. Tako je  znamka Comma, z obrazoma kampanje, S Cate Underwood, Elisabetto Dessy in Anito Pozzo pričarala raznolikost in lepoto teh “Mali Trenutkov”. Fotografije nas navdihujejo in prikazujejo, kako enostavno je spremeniti drobne stvari v nekaj posebnega v našem vsakdanjem življenju.

 

Poudarki za marec

comma | „Candy kapule“

 

Znamka Comma v pomladnih in jesenskih mesecih oblikuje posebne kapsulne kolekcije. Ta, ki bo osvežila trgovine Comma se imenuje „Candy Kapsule“ – Kolekcija v barvi bonbončkov. Živahne barve in preprosti dizajni ujamejo lahkotnost življenja. Kapsulna kolekcija vsebuje vrhnje dele, obleke in kostime, ki jih lahko mešamo in usklajujemo, v različnih barvah: roza in v barvi peska.