Europark Maribor / Novice / BABY CENTER: ZAVRTITE SE V CVETLIČNE VZORCE

BABY CENTER: ZAVRTITE SE V CVETLIČNE VZORCE

NOVE KOLEKCIJE OTROŠKIH OBLAČIL: ZAVRTITE SE V CVETLIČNE VZORCE

Baby Center je središče mode za novorojenčke, dojenčke in otroke vse do najstniških let. Vsako obdobje prinaša svoje način izražanja skozi oblačila in obutev. Vsem kolekcijam pa je skupno veselje, razigranost, polne barve in močni cvetlični potiski. Kombiniranje je zaradi osnovnih oblik in zračnih materialov naravnost enostavno.

Cool Club kolekcija iz organskega bombaža je edinstvena znamka, ki zagotavlja izpopolnjen dizajn, uporabniku prijazne kroje in nežne odtenke za novorojenčke in dojenčke. Nova poletna kolekcija za malo večje otroke je modno inspiracijo poiskala na drugem koncu sveta, v Južni Ameriki. Kolekcija Casa Latina je polna veselih poletnih barv – močne zelene, turkizne in bele z odtenki sončnega zahoda v sencah peščenih sipin in etno detajli – preseneča pa tudi z bestseller cenami majic in pajkic že od 3,99 € dalje.

Kolekcija Original Marines že tradicionalno prinaša italijansko kakovost in modni stil Provanse zapelje tudi v trgovine Baby Center. Mali mornarski stil, dopolnjen z rožami v sončnih barvah za dekleta, navdušuje mamice, ki svojim dojenčkom in otrokom namenjajo posebna statement oblačila priznanega izgleda.

V Baby Centru dajejo velik poudarek tudi na zdravo, udobno in modno obutev. Pri njih najdete vse za male prstke od prvih korakov do popolne samostojnosti. Obutev Superfit, Froddo, Geox in Biomecanics za malo manjše otroke, športna obutev New Balance, Nike, Adidas, Puma in Skechers pa za večje. Poletna kolekcija obutve Ipanema, Crocs in Teva pa vas bodo spremljali med poletnimi raziskovanji.

Obiščite prodajalno Baby Center, kjer vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri izbiranju modnih kombinacij za otroke vseh starosti. Za novorojenčke, katerim mamice najraje izbirajo mehka, nežna in udobna oblačilca v velikosti od 50, pa vse do najstnikov in najstnic, ki iščejo svoj modni slog; zanje so na voljo oblačila do velikost 158 in obutev do velikosti 38.

Izšla je druga izdaja magazina Modni vrtiljak, v katerem bomo s predstavitvijo novih kolekcij oblačil in obutve skupaj z vami zakorakali v poletje. Revijo poiščite v najbližji trgovini Baby Center ali prelistajte e-izdajo na www.babycenter.si.