Europark Maribor / Pasja vila

Pasja vila

Uporaba Pasje vile je enostavna: lastniki psov si prenesete aplikacijo Den4Dogs, s katero preverite razpoložljivost najbližje vile.

S pomočjo aplikacije psa najprej pospremite v prostor, zaprete vrata in počakate, da se ključavnica aktivira. Po opravljenih nakupih z aplikacijo vrata spet odprete in pozdravite svojega štirinožnega prijatelja.

Pasja vila je namenjena kratkotrajni uporabi, priporočeni čas je ena ura. Skrb, da bi kdo hranil, nadlegoval ali celo odpeljal vašega psa, je zdaj odveč.

 

PASJA VILA JE:

 • Ravno prav topla
  Vila ima klimo s senzorjem za temperaturo, ki se vklopi pri 21°C in vzdržuje konstantno temperaturo 21-23°C tudi na vroč poletni dan. Hkrati ima tudi talno ogrevanje, ki se vklopi pri temperaturi pod 5°C. Notranja temperatura se prikazuje na zaslonu nad vrati.
 • Higienična
  Vgrajena je UVC lučka, ki po vsaki uporabi uniči 99,9% mikroorganizmov, za redno čiščenje pa skrbijo tudi zaposleni v trgovini pred katero je postavljena.
 • Razvita s pomočjo strokovnjakov
  Pri razvoju so sodelovali veterinarji, izkušeni lastniki psov, norveške psarne in drugi pasji strokovnjaki iz 11-ih privatnih in javnih organizacij v Skandinaviji.
 • Prostorna in udobna
  Zasnovana je tako, da po dimenzijah ustreza večini pasem (V × G × Š = 110 × 107 × 70 cm), prezračevalne rešetke pa skrbijo za svež zrak.
 • Varna
  Tla ne drsijo, ni ostrih robov, pri razvoju so bili uporabljeni le varni materiali.
 • Enostavna za uporabo
  Odpreš jo lahko z uporabo Den4Dogs aplikacije.