Hervis Maribor

Hervisova prodajalna je del največje in vodilne verige trgovin za prodajo športe opreme ter oblačil za šport in prosti čas v Sloveniji. Razdeljena je na več oddelkov, ki so oblikovani tako, da pokrivajo določena športna področja: športni copati, skupinski športi, tenis, rolanje in ulični hokej, kolesarstvo, gorništvo, pohodništvo in kampiranje, fitnes, športna oblačila, oblačila za prosti čas ter otroški oddelek (6 do 14 let). V zimski sezoni dodajo oddelke za zimske športe: smučanje, deskanje, tek na smučeh, drsanje in hokej.

Pri njih boste našli vodilne in najboljše globalne blagovne znamke, kot so: Addias, Nike, Mizuno, Mammut, Kilimanjaro, Benger, Salomon, Asics, KTM, Salewa in druge.

Hervis nudi tudi kakovostne servisne usluge: montažo koles ter servis smuči in snežnih desk Brezplačno pa vam naredijo tudi analizo stopal za pravilnejši izbor tekaškega obuvala.

Nakup poteka pretežno na samoizbirni način, z ustrezno organizacijo pa Hervis zagotavlja stalno pomoč in svetovanje prodajalcev na vseh oddelkih.

V Hervisu se lahko včlanite tudi v njihov klub Hervis SportsClub, ki za svoje člane vseskozi pripravlja ekskluzivne in številne privlačne ponudbe. Včlanitev je brezplačna, z zbiranjem vrednosti nakupov, pa si lahko pridobite do 4% letni bonus.

V Hervisu lahko lastniki NLB kartic MasterCard, VISA in Karanta kupujejo tudi na 3, 6 ali 12 obrokov brez obresti in dodatnih stroškov.

Google street view posnetek trgovine Hervis: https://www.hervis.si/store/virtualna-trgovina.

Kontakt:
02 / 320 39 80
HERVIS d.o.o.
Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana
1000 Ljubljana