Parfumerija Douglas

Douglas – prvovrstna, a dostopna parfumerija.

Vas navdušuje, vse kar je lepo? Vse vaše čute bo v nakupovalnem centru Europark Maribor prevzela izjemna ponudba parfumerije Douglas. Pričakujte več kot izjemno pester izbor kozmetičnih izdelkov ter izdelkov za nego in lepoto, saj Douglas poskrbi tudi za vrhunske storitve in zaposleni vsak dan uresničujejo svoje poslanstvo – z njimi se vsaka ženska počuti lepo.
Izberite trendovsko senčilo, poiščite novo maskaro za trepalnice, osvežite barvo svoje šminke, odkrijte novi parfum, ob katerem se boste počutili prerojeno. Če potrebujete nasvet pri ličenju ali imate vprašanje glede nege vaše občutljive kože, vam bodo znali zelo dobro svetovati. Med raznovrstno ponudbo kakovostnih izdelkov boste pri njih zagotovo našli najboljšega zase. Če izbirate darilo, pa vam ga bodo v parfumeriji Douglas tudi lepo zavili. S prvovrstno ponudbo, najnovejšimi lepotnimi trendi in nasveti ter izjemnim izborom cenjenih znamk bodo v parfumeriji Douglas vedno poskrbeli, da se boste pri njih počutili izvrstno in izrazili svojo lepoto.

Parfumerije Douglas so vodilna veriga parfumerij v Evropi. Njihove dolgoletno uspešno delovanje temelji na kakovostnih storitvah, svetovanju, podpori lepotnih strokovnjakov in bogati ponudbi kakovostnih in prestižnih svetovnih blagovnih znamk.
Med prvovrstno ponudbo kakovostnih kozmetičnih izdelkov lahko izbirate priljubljene izdelke znamke Douglas in drugih cenjenih blagovnih znamk med katerimi to tudi Xerjoff, IT cosmetics, The Ordinary, Zarkoperfume, Sisley, The Inkey List, Kylie skin, Givenchy, Maison Margiela, One two free, Sol de Janeiro, dr Irena Eris, Biotherm, Caudalie, Clinique, Estee Lauder, YSL, Armani, Lancome in še bi lahko naštevali. Poslanstvo parfumerij Douglas je, da se ženske z njimi počutijo lepe. V njihovih trgovinah je lepota življenjski slog, zato vsak dan najdejo nove priložnosti, da izboljšajo življenje svojim strankam.

Kontakt:
Parfumerija Douglas
02/621 04 95, 030/425 355
Douglas parfumerije d.o.o.
Pot za Brdom 102
1000 Ljubljana