Atelier Rebul

Blagovna znamka Atelier Rebul uspešno prepleta bogato tradicijo in najbolj izpopolnjene znanstvene formule. Njeni začetki segajo v davno leto 1895, ko je ustanovitelj znamke Jean Cesar Reboul odprl svojo prvo lekarno v Istanbulu. Lekarna je v naslednjih desetletjih postala sinonim za vrhunsko kozmetiko in po 120 letih obstoja prerasla v ekskluzivno blagovno znamko, ki navdušuje kupce po vsem svetu. Še vedno prisegajo na povsem naravne sestavine in koži prijazno kozmetiko. Naravna kozmetika Atelier Rebul ne vsebuje parabenov, mineralnih olj in sulfatov. Znamka že vse od svojih začetkov sledi temeljnim načelom kakovosti in zaupanja.

V njihovi ponudbi najdete: dišave zanjo in zanj (parfume in kolonjske), dišave za dom (dišeče sveče, difuzorje in dišave) in negovalno linijo za telo, obraz in lase (trda mila, tekoča mila, gele za prhanje, šampone, balzame, kreme za roke, kreme za telo, losjone za roke in telo, deodorant, linijo za nego obraza vse od mask, micelarnih vod, dnevnih in nočnih krem, pomlajevlanih krem, serumov, itd.)

Najbolj prepoznavne “Signature kolekcije” so Istanbul, Pera in 1895. V njihovi ponudbi je na voljo veliko različnih vonjev, kot so sivka, zeleni čaj, mandarina, jasmin, limonska trava in med, mandljevo mleko, vrtnica, verbena in ingver, vanilija, itd. V zadnjih letih pa velik poudarek dajejo predvsem liniji za nego obraza (kolekcije Pharmacy, My Skin za različne tipe kože in Swiss Snow Algae).

Kontakt:
041 453 350
HN CONSULTING d.o.o.
Letališka cesta 33, 1000 Ljubljana