Humanic

HUMANIC: NAREKUJE TRENDE OD LETA 1872

Prava kakovost ima vedno prst na utripu časa: danes je HUMANIC vodilni prodajalec premium obutve v Avstriji in 8 drugih evropskih državah – ter začetnik trendov od leta 1872. Modna raznolikost ponudbe najboljših svetovnih blagovnih znamk obutve in stranke v srcu – tako HUMANIC združuje najboljše iz vseh nakupovalnih svetov. Nakupovanje čevljev kot čutno doživetje v petih poslovalnicah v Sloveniji (skupaj 144 poslovalnic) in v vaši najljubši trgovini HUMANIC v Europarku. Pri HUMANIC-u so noge v najboljših rokah, saj 1.400 stilskih in modnih strokovnjakov s predanostjo nudi strokovno svetovanje. HUMANIC zagotavlja najboljšo izbiro in popolno prileganje. Ponudba vključuje visokokakovostne blagovne znamke, kot so Vagabond, Tommy Hilfiger, Pat Calvin, Calvin Klein Jeans, Michael Kors, Guess, Högl, Kate Gray, Tamaris, Bugatti, Skechers, Puma, Nike, Adidas in številne druge. Trgovina prepriča s sodobno urbano zasnovo, v kateri se boste dobro počutili.

Da bi bilo nakupovanje obutve, torbic in modnih dodatkov še bolj priročno, HUMANIC strankam ponuja enostavno nakupovalno izkušnjo z inovativno storitvijo Click & Collect. S storitvijo Click & Collect preprosto rezervirajte želeni model na HUMANIC.NET in ga med naslednjim nakupovanjem v svojem prostem času preizkusite v trgovini.

Od elegantnega poslovnega videza do trendovskega življenjskega sloga s sneakerji, od otroških čevljev za prve korake do popolnega videza v najpomembnejših trenutkih življenja – čevlji so naši dragoceni spremljevalci. Za vse skupine izdelkov, vključno s torbicami in modnimi dodatki, skrbijo izkušeni modni strokovnjaki. Ustvarjajo navdihujoče izpostavitve in jih predstavljajo prek sodelovanj z blagovnimi znamkami. Vse s ciljem, da bi izpolnili želje strank.

Ker je veselja več, če je nakupovalna izkušnja večja in zabavna.

HUMANIC Vprašaj Franza.

Kontakt:
02/88 84 086
LEATHER & SHOE INT d.o.o.
Pobreška cesta 18, 2000 Maribor