Europark Maribor / Novice / Pasja vila zdaj tudi v Europarku Maribor

Pasja vila zdaj tudi v Europarku Maribor

V Europarku Maribor smo odprli Pasjo vilo, ki se je bodo zelo razveselili vodniki psov.

Od zdaj naprej lahko obiskovalci svoje štirinožne prijatelje med nakupovanjem namreč pustijo v udobni, čisti in varni uti, ki so jo postavili pri vhodu 2.

Prostor je poleti klimatiziran in pozimi ogrevan, da se bodo vaši ljubljenčki v njem kar najbolje počutili.

Uporaba Pasje vile je enostavna: lastniki psov si prenesete aplikacijo Den4Dogs, s katero preverite razpoložljivost najbližje vile. S pomočjo aplikacije psa najprej pospremite v prostor, zaprete vrata in počakate, da se ključavnica aktivira. Po opravljenih nakupih z aplikacijo vrata spet odprete in pozdravite svojega štirinožnega prijatelja. Pasja vila je namenjena kratkotrajni uporabi, priporočeni čas je ena ura. Skrb, da bi kdo hranil, nadlegoval ali celo odpeljal vašega psa, je zdaj odveč.

»Zelo smo veseli, da bo lastnikom psov od zdaj naprej na voljo uporaba Pasje vile. Razvili so jo skandinavski veterinarji, izkušeni lastniki psov, norveške psarne in drugi strokovnjaki, tako da je prilagojena vsem pasmam. Naši obiskovalci bodo od zdaj naprej brezskrbno nakupovali, medtem ko jih bodo njihovi ljubljenčki počakali v primernem prostoru,« je ob otvoritvi Pasje vile povedala center managerka Simona Mandl.

PASJA VILA JE:

Ravno prav topla

Vila ima klimo s senzorjem za temperaturo, ki se vklopi pri 21°C in vzdržuje konstantno temperaturo 21-23°C tudi na vroč poletni dan. Hkrati ima tudi talno ogrevanje, ki se vklopi pri temperaturi pod 5°C. Notranja temperatura se prikazuje na zaslonu nad vrati.

Higienična

Vgrajena je UVC lučka, ki po vsaki uporabi uniči 99,9% mikroorganizmov, za redno čiščenje pa skrbijo tudi zaposleni v trgovini pred katero je postavljena.

Razvita s pomočjo strokovnjakov

Pri razvoju so sodelovali veterinarji, izkušeni lastniki psov, norveške psarne in drugi pasji strokovnjaki iz 11-ih privatnih in javnih organizacij v Skandinaviji.

Prostorna in udobna

Zasnovana je tako, da po dimenzijah ustreza večini pasem (V × G × Š = 110 × 107 × 70 cm), prezračevalne rešetke pa skrbijo za svež zrak.

Varna

Tla ne drsijo, ni ostrih robov, pri razvoju so bili uporabljeni le varni materiali.

Enostavna za uporabo

Odpreš jo lahko z uporabo Den4Dogs aplikacije.

 

Želiš izvedeti več?