Europark Maribor / Navodila za varno nakupovanje

NAVODILA ZA VARNO NAKUPOVANJE

Spoštovani,

 

skladno z vladnim odlokom je vstop v nakupovalno središče Europark od 8. 11. dalje mogoč le z izpolnjenim PCT pogojem (prebolel, cepljen, testiran). V skladu z odlokom bomo izpolnjevanje pogoja PCT preverjali pri vseh vhodih v nakupovalno središče. Prosimo vas, da vnaprej pripravite potrebno dokazilo in veljaven osebni dokument.
Za vstop v Europark zadostuje tudi hitri antigenski test, ki ga lahko opravite kar pri avtobusni postaji pred nakupovalnim središčem. Testiranje poteka vsak dan od ponedeljka do sobote med 8.00 in 20.00 uro, nanj pa se ni potrebno predhodno naročiti.
Za vstop v nakupovalno središče je obvezna uporaba zaščitne kirurške maske ali maske tipa FFP2.

 

Za vse nevšečnosti se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.
Europark Maribor
Maribor, 8. 11. 2021

Zaščitne maske in razkuževanje rok

Pred vstopom v nakupovalno središče se zaščitite z zaščitno masko (druga oblika zaščite ustnega in nosnega predela kot so šal, ruta ali podobne oblike zaščite niso dovoljeni) in si obvezno razkužite roke.

Vstop v nakupovalno središče

Skladno z vladnim odlokom, je vstop v nakupovalno središče Europark Maribor od 15. 9. 2021 dalje dovoljen le z izpolnjenim PCT pogojem (preboleli, cepljeni, testirani). Prosimo vas, da vnaprej pripravite potrebno dokazilo. V nakupovalno središče Europark smete vstopiti le, če nimate bolezenskih znakov.

Brezgotovinsko plačilo

Prosimo vas, da plačujete brezgotovinsko, z bančno kartico, če je le mogoče.

Varnostna razdalja

Vse obiskovalce naprošamo, da upoštevate VARNOSTNO RAZDALJO (VSAJ 1,5 METRA).

Varnost vsepovsod

Pazite drug na drugega in tudi na svoje sodelavce. Prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo tudi pri blagajnah.