Europark Maribor / Dogodki / Aktualni / POMLADNA RAZSTAVA CVETJA

POMLADNA RAZSTAVA CVETJA

 

Zima gre počasi h koncu, dnevi so čedalje daljši, sončni žarki pa vedno močnejši. Med travniki je že opaziti prve zvončke in kronice, iz cvetličarn pa dehti vonj po tulipanih in ostalih pomladanskih cvetlicah.

S ponedeljkom, 21. februarja, bo v Europarku na ogled pomladna razstava cvetja, na kateri boste obiskovalci lahko začutili prvi utrip pomladi in prebujanje narave po dolgem zimskem spancu.

Pomladna razstava cvetja bo na ogled na dveh lokacijah v nakupovalnem središču, in sicer na osrednjem prireditvenem prostoru pred trgovino Hervis in pred trgovino Interspar. Obiskovalci boste lahko občudovali 7 cvetličnih gred, polnih raznovrstnega spomladanskega cvetja v lončkih, prosto vezane tulipane s čebulicami, cvetje v vazah, vejevje in ostalo naravno okrasje. Na voljo bodo tudi ciklame, primule in lilije v različnih odtenkih. Razstavo, ki bo na ogled od ponedeljka, 21. februarja, do sobote, 26. februarja, so v Europarku pripravili v sodelovanju s Cvetličarno Park.

Obiščite največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in se prepustite prihodu svežine pomladi.

Med bogato ponudbo rož in rezanega cvetja si izberite šopek po svoji meri, ki bo vaš dom popestril z lepimi barvami in vanj vnesel prijeten vonj.