Europark Maribor / Dogodki / Aktualni / Interaktivna dogodivščina za vso družino HOTEL TRANSILVANIJA

Interaktivna dogodivščina za vso družino HOTEL TRANSILVANIJA

Strašne pošasti se ne skrivajo v omari ali pod posteljo. Čakajo vas v priljubljenem zatočišču – Hotelu Transilvanija. Drakulov dvorec z zabavnimi in srčnimi junaki istoimenskega risanega filma prihaja v Europark Maribor. V tematski park vas vabijo med 1. in 10. oktobrom.

Vstopite v svet pošasti.
Grof Drakula (Drac), Manca (Mavis), Frankenstein – Franc, mumija Ožbej (Murray), Denis in Vlad bodo odprli vrata priljubljenega hotela. Strašne pošasti so v resnici zabavne in prikupne, v njih se skriva nekaj človeškega. Želite spoznati glavne junake risanih filmov Hotel Transilvanija? V sebi prebudite malo, nagajivo, radovedno in prijazno pošast ter vstopite v neznani svet. V tem primeru čaka velike in majhne, od šestletnikov do babic in dedkov, nepozabna interaktivna izkušnja Hotela Transilvanija.

Pošastne igre in presenečenja.
V neraziskani Hotel Transilvanija bo obiskovalce popeljal animator. V dvorcu so pripravljene tri sobe za pobeg – Drakulova soba, Frankensteinov laboratorij in soba mumije Ožbeja. Čakajo vas interaktivne igre s presenečenji, kot so skrite kode, ključi in izzivalne tipke. Manjkali ne bodo niti zvočni, svetlobni in laserski učinki, zato boste morali biti še posebej iznajdljivi, da pobegnete iz sobe.

Družinsko doživetje v dvorcu grofa Drakule.
Otroke od šestega do dvanajstega leta čakajo številne aktivnosti, ki jih bodo v hipu prestavile v čisto pravi film Hotel Transilvanija. Vsak dan bodo prikupni junaki iz Drakulovega dvorca obiskovalcem pripravili družinsko doživetje, polno smeha, igrivosti in zabave za najmlajše in tudi tiste, ki dosegajo Vladova leta. Če vam mali pošastko že kriči v uho, da mora kar najhitreje spoznati Hotel Transilvanija v živo, spakirajte kovček ali pa le vzemite avtomobilske ključe in se odpeljite v Europark Maribor, pošastni dogodivščini naproti. Na vas čakajo med 1. in 10. oktobrom, in sicer od ponedeljka do sobote med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro ter v nedeljo med 10. in 13. uro.

Pošasti so v preteklih tednih obiskale že Ljubljano in Celje. Tako so med 7. in 16. septembrom poskrbele za nepozabne dogodivščine v Cityparku Ljubljana, med 19. in 28. septembrom pa za zabavo v Citycentru Celje.

pravila za obiskovalce

VABILO