Europark Maribor / Dogodki / Aktualni / Fotografska razstava | Food Wave projekt

Fotografska razstava | Food Wave projekt

Prihaja navdihujoča razstava, ki vas bo popeljala na potovanje skozi oči mladih ambicioznih ustvarjalcev! Pod okriljem evropskega projekta Food Wave in v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo za Podravje – Maribor vas vabimo na nepozabno razstavo, posvečeno trajnostni pridelavi in potrošnji hrane.

Datum: 21. september – 27. september 2023

Odkrijte osupljive fotografije, ki prikazujejo prizadevanja mladih med 18. in 35. letom za odgovorno ravnanje s hrano. Vsaka fotografija bo nosila globoko sporočilo o pomembnosti lokalne pridelave, skrbi za naš planet in trajnostnem odnosu do hrane.

15-20 najboljših fotografij bo izbranih s strani komisije in bo razstavljenih v Europarku pri gostinskem lokalu Ginger. Toda to še ni vse! Vi boste imeli priložnost, da sodelujete pri izboru zmagovalca! Glasujte za najljubšo fotografijo preko QR kode in pomagajte določiti najbolj navdihujoče mojstrovine te razstave.

Ne zamudite priložnosti, da postanete del gibanja Food Wave, ki spreminja svet na bolje. Sodelujte v fotografskem natečaju, se naučite več o trajnostni hrani in pustite svoj pečat v prihodnosti. Več na: https://rra-podravje.si/novice/2023/vabilo-sodeluj-na-fotografskem-natecaju-food-wave

Europark in Regionalna razvojna agencia za Podravje – Maribor vas vabita, da prispevate k ohranjanju našega planeta z odgovornim ravnanjem s hrano.

Razstava bo na ogled od 21. septembra do 27. septembra v nadstropju pri gostinskem lokalu Ginger.

Pridružite se nam in doživite razstavo, ki bo navdihnila spremembo! Skupaj gradimo prihodnost, v kateri je trajnostna hrana ključna za ohranjanje našega planeta in blaginjo prihodnjih generacij.

Vidimo se na razstavi v Europarku!