Europark Maribor / Dogodki / Aktualni / EUROPARKOV VELIKONOČNI SEJEM

EUROPARKOV VELIKONOČNI SEJEM

Velikonočni sejem bo potekal od četrtka, 6. aprila, do sobote, 8. aprila, na osrednjem prireditvenem prostoru in nakupovalnih ulicah.

Obiskovalci bodo na sejmu našli sveže sadje in zelenjavo lokalnih ponudnikov, pekovske izdelke in potice, jajca in domače mesne izdelke.

Če še niste našli ideje za pogrinjek ob velikonočnem zajtrku, boste navdih vsekakor našli pri prijaznih ponudnikih, ki vam bodo z veseljem svetovali.

Na sejmu bodo ponudniki predstavili tudi ročne izdelke iz lesa, gline, stekla in tekstila, s katerimi lahko okrasite dom ali pa jih podarite najbližjim. Tudi ročno poslikani pirhi, unikatni izdelki iz slanega dekorativnega lesa in naravnih materialov, pletene košare, lesena orodja, izdelki iz domače volne in eko pridelki ne bodo manjkali.

Za vse tiste, ki se na veliko noč obdarujete, je odlična izbira tudi darilni bon Desetak, s katerim obdarovancev ne boste razočarali. Darilne bone si lahko priskrbite pri info točki nakupovalne destinacije ali jih naročite preko spleta na strani www.desetak.si.