Europark Maribor / Dogodki / Aktualni / Druženje z legendo: Meet&Greet z Marcosom Tavaresom v Europarku

Druženje z legendo: Meet&Greet z Marcosom Tavaresom v Europarku

Marcos Tavares, priljubljeni nogometaš in kapetan vijoličastih, bo čez slaba dva tedna odigral svojo zadnjo tekmo v dresu NK Maribor.

V ponedeljek, 23. maja, torej po njegovi zadnji tekmi, pa ga boste ob 17. uri zvesti oboževalci lahko pozdravili in mu osebno čestitali na dogodku Meet&Greet v Europarku. Obiskovalci si boste lahko zagotovili tudi podpisan izvod Tavaresove knjige Legenda in se z brazilskim nogometašem fotografirali.

Pestro dogajanje v družbi legende

Druženje z Marcosom Tavaresom se bo v mariborskem Europarku začelo v ponedeljek, 23. maja, ob 17. uri na osrednjem prireditvenem prostoru.

Vzponov in padcev polno življenjsko zgodbo sta v knjigo Legenda zajela Boštjan Narat in Janja Vidmar, del kupnine od prodane knjige pa bo šel v dobrodelne namene.

Organizatorji obljubljajo privlačno nagradno igro, v kateri si bodo lahko tako posamezniki kot družine priigrali druženje z Marcosom ter lepe nagrade.

Ne zamudite idealne priložnosti, da skupaj z legendo mariborskega nogometa proslavite sijajno športno kariero, ki nas je dolga leta navduševala.

Za udeležbo v nagradnih igrah in več informacij pozorno spremljajte Europarkovo spletno stran ter družbeni omrežji Facebook in Instagram.