Europark Maribor / Novice / Big Bangov novi katalog

Big Bangov novi katalog

Vabimo vas, da prelistate naš nov katalog, kjer vam dopuščamo možnost, da preizkusite svojo srečo in z Big Bang srečko, ki jo najdete v naših trgovinah, pridobite popust v vrednosti od 10 % do 50 %.

Big Bang srečka velja na televizorje v vrednosti nad 500 €, dodana vrednost pa je ta, da jo lahko tokrat uveljavljate tudi na že znižanih televizorjih v vrednosti nad 500 €, ki so izpostavljeni v katalogu. K vsakemu televizorju spada primeren nosilec, zato smo ob nakupu izbranih TV-jev poskrbeli, da dobite popust tudi na izbranih Vogel’s nosilcih.

Če še niste poskrbeli za čim boljši vstop v novo šolsko leto, smo za novo šolsko opremo pripravili posebne ugodnosti. Razrezali smo cene prenosnikov v vrednosti nad 500 €, zato lahko začnete resno razmišljati o tem, da bi otroku kupili nov računalnik, če je zdajšnji prepočasen.

Za bučne večere smo poskrbeli z znižanimi Hi-Fi izdelki, ki smo jim ceno zbili za kar 15 %. Če ste športni tip človeka, vam vadbo lahko popestrimo z kar 25 % znižanimi športnimi slušalkami JBL.

Ste neprestano v strahu, da vam bo telefon padel na tla in se poškodoval? Ne skrbite – ponujamo vam popoln duet Puro z izbranim ovitkom in kaljenim steklom, ki ga lahko kupite za samo 9,99 €. Poleg tega svoj telefon opremite s trendi stojali in držali Popsockets, s katerimi boste vedno v centru pozornosti.

Gamerji, ne zamudite prednaročil kultnih iger, in sicer Fifa 19, NHL 19 ter Battlefield V.

Če opremljate dom, vas bo premamila akcija na izbranih izdelkih bele tehnike, ki smo jim tokrat odšteli vrednost DDV-ja.

Za slastne in zdrave obroke smo poskrbeli z znižanimi izdelki za pripravo hrane Philips, ki smo jim ceno zbili za kar 25 %.

Tudi v septembru ne pozabite na svoj izgled – IPL in epilatorje Braun smo znižali za kar 25 %.

Za zdrave zobe pa si omislite električne zobne ščetke Philips Sonicare, ki jih v času trajanja kataloga lahko dobite za kar 20 % ugodneje.

Za več podrobnosti o akcijah vas vabimo, da prelistate naš novi katalog, se oglasite v najbližji trgovini Big Bang ali obiščete naš spletni center www.bigbang.si.

Katalog št. 16 velja od 6. 9. do 18. 9. 2018.

 

 

Poišči nas

Obrazec za pohvale
in pritožbe