Europark Maribor / / IMATE VSE ZA ŠOLO?

IMATE VSE ZA ŠOLO?

IMATE VSE ZA ŠOLO?

Na oddelku papirnice najdete pestro ponudbo šolskih potrebščin po znižanih cenah in se pripravite na novo šolsko leto.

V izbranih poslovalnicah nudimo tudi sodobno ovijanje po ceni 1,19 evra za kos, ki je na voljo za vse velikosti in formate knjig in zvezkov. Ovitek ne vsebuje lepila, tako da knjiga po odstranitvi ostane popolnoma nepoškodovana. Do 10.9. lahko izkoristite GRATIS OVIJANJE*, saj ob vsakem nakupu nad 50 € prejmete 5 gratis ovijanj in za vsak nadaljnji nakup za 10 € prejmete dodatno 1 GRATIS OVIJANJE. Več informacij najdete v poslovalnici Müller ali na www.mueller.si.

Vabljeni v Müller, kjer najdete za vsak predmet in vsak primer veliko izdelkov za šolo, fakulteto in pisarno po odličnih cenah.

** Gratis ovijanje lahko izkoristite ob dokazilu nakupa nad 50 € in sicer s predložitvijo računa za nakup v katerikoli poslovalnici Müller v obdobju od 25.7. do 10.9.2022. En račun velja ob enkratnem koriščenju gratis ovijanja. Vrednosti računov se ne sešteva. Izplačilo v gotovini ni mogoče. Ovijanje nudimo v poslovalnicah Ljubljana BTC, Koper, Ljubljana Rudnik, Maribor Europark, Celje, Murska Sobota Lendavska, Novo mesto, Nova Gorica, Kranj Qlandia, Ljubljana Čopova, Ptuj, Ljubljana Šiška in Trbovlje.