Europark Maribor / / Brezplačno hitro testiranje na covid-19

Brezplačno hitro testiranje na covid-19

V Europarku bo od četrtka, 24. 6. dalje, na voljo brezplačno hitro testiranje na covid-19. Predhodna registracija ni potrebna. Vsi obiskovalci Europarka boste tako lahko od ponedeljka do sobote med 9.00 in 20.00 v notranjosti vhoda 1 opravili hitri antigenski test in si tako brez skrbi privoščili kavo ali kosilo tudi v notranjosti gostinskih lokalov. Rezultat testa boste prejeli takoj, in sicer v obliki SMS sporočila ali natisnjenega potrdila. Testirali se boste lahko vsi obiskovalci brez simptomov, ki ste zdravstveno zavarovani v Sloveniji in boste imeli pri sebi veljavno zdravstveno izkaznico ter osebni dokument.

Brez skrbi na kavo v lokal, na bazen in čez mejo

Z negativnim hitrim testom boste lahko posedeli na kavi ali kosilu tudi v notranjosti gostinskih lokalov in se tako skrili pred poletno vročino. Prav tako pa je nova in lahko dostopna točka za brezplačno hitro testiranje pomembna pridobitev za zaposlene v dejavnostih, v katerih je potrebno tedensko hitro testiranje, saj bodo do rezultatov lahko prišli na povsem preprost način, vse od ponedeljka do sobote. Dvojezično (slovensko in angleško) brezplačno tiskano potrdilo boste po prejetem rezultatu lahko prejeli vsi. Tako si boste s hitrim testom, opravljenim v Europarku, v počitniških dneh lahko brez skrbi privoščili ohladitev na bazenu in se sproščeno odpravili tudi čez mejo.

V času malice, ki je vsak dan od 13. do 14. ure, se testiranja ne izvajajo. Prosimo za razumevanje.

Testiranje izvaja pooblaščeni koncesionar: GroMed otorinolaringologija d.o.o., Aljaževa ulica 6a, 2310 Slovenska Bistrica, davčna številka: 24985252, matična številka: 3844943000

Kontakt izvajalca: info@medicum.si