Europark Maribor / / BABY CENTER: nova poletna kolekcija Cool Club CASA LATINA

Fiesta ali siesta?

Edinstveni vzorci in sočne barve! Nova kolekcija otroških oblačil Cool Club je modni navdih poiskala na drugem koncu sveta – kje drugje kot v Južni Ameriki. Tam se nahaja hiša polna sreče, veselja, pozitivizma in barv, v katere je zavila najrazličnejše cvetlične potiske in etno detajle. Modni kosi so polni presenečenj in navdihujejo za sproščene pomladne in poletne dogodivščine. Fiesta ali siesta*, odločite se sami!

*fiesta – zabava, siesta-počitek

Navdušite z latino stilom

Eksotični pridih kolekcije je napolnjen z elementi, ki jih otroci obožujejo: nenavadne živali in rastlinski potiski z umetniškim pridihom.

Hola, pustolovščine!

Otroci imajo radi oblačila z veselimi potiski. Rože, listki in živali jim delajo družbo med raziskovanjem sveta. Vesele barve in nežni materiali in udobni kroji so ključ nove kolekcije Casa Latina za najmlajše.

Buenos Dias!

Vsak dan je dober dan z oblačili, ki kar kličejo po udobju in modnem izgledu. Drzne plisirane hlače ali lahkotne oblekice za vroče dni v kombinaciji z jeans jakno so hit tega poletja. Modeli in potiski izražajo pogled na vsakdanjik Mehike: kaktusi, čiliji in sombreri nas napolnijo z občutki potovanja v neznano.

Greš z nami na Kubo?

Nova kolekcija kar kipi od barv poletja: močna zelena, turkizna in bela barva je dopolnjena z s sencami peska in odtenki sončnega zahoda. Posebno mesto zavzemajo tudi detajli: obrobe, cofki in vezenine. Tako zelo kubansko!

Pozdravljeni, Amigos!

Kolekcija živi za poletje in zaobjema vse, kar poletje lahko nudi: lahkotno igro, brezskrbne počitniške norčije in razigranost. Vse to izraža skozi latinsko-ameriške slogane, ki so tudi nam dobro znani: amigos, tacos, hola, chill out! Za vsakogar nekaj!

 

Dobrodošli v naši hiši – Casa latina!