Skoči na vsebino Skoči na menu Skoči na iskalnik

TELEFON
INFORMACIJSKA
PISARNA
EUROPARK

02 / 320 82 10

E-POŠTA
marketing@europark.si

Gostinstvo

Al Capone

Al Capone

V prijetnem ambientu lahko pri njih uživate ob veliki izbiri pic, testenin, domačih njokov, lasagn in solatnih krožnikov. Poleg tega za vas pripravljajo odlične lignje, zrezke, svinjsko ribico v testu itd. Dnevno pripravijo tudi dva dnevna menija z juho, glavno jedjo, solato in sladico.

več
Caffe Illy

Caffe Illy

Kavarna Caffe Illy v prijetnem ambientu ponuja pester izbor kave in kavnih napitkov svetovno priznane blagovne znamke illy.

več
Caffetteria

Caffetteria

Caffetteria Europark ni klasična kavarna, saj poleg okusne in prvovrstne kave ter kavnih napitkov ponuja sveže naravne sokove, frapeje in za zahtevne goste pripravi cocktail svetovnega slovesa.

več
Kavarna Ginger

Kavarna Ginger

Kavarna Ginger se ponaša s prefinjenim ambientom in prijazno postrežbo

več
McDonald´s

McDonald´s

V restavraciji McDonald's je kakovost najpomembnejše vodilo pri izbiri in pripravi hrane, ki jo nadgrajujejo še s hitro in prijazno postrežbo v brezhibno čisti restavraciji.

več
Restavracija Interspar

Restavracija Interspar

Samopostrežna restavracija Interspar vabi, da se po prijetnem nakupu v megamarketu Interspar primerno okrepčate s njihovo ponudbo dnevnih in vegetarijanskih menijev ter solatnega bifeja in okusnih slaščic.

več
Va Bene Caffe

Va Bene Caffe

Va Bene Caffe vas vabi s pestro ponudbo toplih in hladnih pijač ter s prijaznim osebjem. Pri njih pa lahko dobite tudi tradicionalno sladico Bela dama - v družbi Črnega moža.

več
Takos

Takos

Takos je gostinski lokal v Europarku, kjer se dan začne s toplimi zajtrki in domačimi sendviči, nadaljuje z izbrano ponudbo mehiških jedi, dnevnimi kosili in študentskimi meniji, konča pa z večerjami in jedmi za zraven.

več
Un Momento

Un Momento

V Europarkove nakupovalne ulice je prišla prodajalna s hitro prehrano Un Momento, v kateri vas od okusnega obroka loči le en trenutek. V prodajalni je na voljo več vrst pic na kose in več vrst sendvičev, za simbolično ceno pa lahko spijete neomejeno količino pijače.

več
Teta Frida

Teta Frida

Zgodbo tete z najslajšimi idejami v mestu je najlažje začutiti v njeni konceptualni slaščičarni in kavarni.

več