Skoči na vsebino Skoči na menu Skoči na iskalnik

TELEFON
INFORMACIJSKA
PISARNA
EUROPARK

02 / 320 82 10

E-POŠTA
marketing@europark.si

Darilni boni Desetak

Magični darilni bon - Desetak

Desetak je nova nakupovalna valuta po vsej Sloveniji. Odkrijte raznolike prednosti Desetaka: magični darilni bon lahko unovčite v vsehi prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih v 4 nakupovalnih središčih Slovenije: Europarku Maribor, Citycentru Celje, Cityparku Ljubljana in Centru Interspar Vič. Naj bodo to modna oblačila in dodatki, tehnika ali kulinarične dobrote - Desetak izpolni vse vaše želje. Doživite čarobnost Desetaka.

Več na: www.desetak.si

V Europarku lahko kupite Desetake - darilne bone 4 najboljših nakupovalnih središčih Slovenije - v informacijski pisarni Europarka (nahaja se v pritličju). So izjemno praktično in izvirno darilo, saj jih lahko poklonite ob rojstnih dnevih, porokah in drugih praznikih ali priložnostih. Na voljo so vam darilni boni z vrednostjo 10 EUR.

Z njimi je mogoče plačevati izdelke in storitve v vseh prodajalnah in lokalih Europarka, razen v naslednjih: Loterija Slovenije, Nova KBM, Pošta Slovenije, Nepremičnine INSA in Menjalnica INSA, športne stave v Eventimu - Hiši vstopnic.

Ob nakupu Desetakov vam brezplačno ponudimo privlačno kuverto, v katero vam shranimo kupljene darilne bone in jih tako lahko v lepi kuverti podarite vašim najdražjim. Izbirate lahko med zanimivimi motivi, ki vam jih bodo predstavili v naši informacijski pisarni.

Darilne bone je prav tako mogoče poravnati s plačilnimi karticami Mastercard, Maestro, BA Maestro, Visa, Karanta ali z Moneto. 

Če torej ne veste kaj pokloniti ali želite biti le praktični, izberite darilni bon Desetak.

Prav tako vam omogočamo nakup večjega števila darilnih bonov, predvsem za pravne osebe. Kadar ne veste, kako nagraditi svoje zaposlene ali poslovne partnerje (npr. ob koncu leta), se lahko prav tako oglasite v informacijski pisarni Europarka, kjer vam bomo z veseljem pomagali. Pomagamo vam lahko tudi na telefonski številki 02 / 320 82 10.

Imam vprašanje glede Desetaka...

Ime:
E-pošta*:
Vprašanje*:
Polja z zvezdico (*) so obvezna.
Izbirate lahko med različnimi motivi kuvert